Tuesday, May 6, 2014

Kulit cantik & sihat dengan kolagen.

Kulit sihat dan cantik tanpa cucuk sana dan sini. Nak tak?? Kos pun murah taw. Tak sampai pun beribu.

Nihaa. Kolagen yang best. 




Saya dah try. Ada orang tegur muka saya nampak lain. 
Lompat bintang truihh!! YAyyyyy.. Hasil nampak selepas 2 bulan ++


Paling ketara jerawat cepat kecut. Muka yang kering akibat penghawa dingin pun jadi lembap. Walaupun kulit saya jenis oily & sensitif, sesekali kering jugak akibat over expose dengan dengan penghawa dingin. Almaklumla 8jam ++ duk dalam tempat sejuk. Mihmih.. sejuk la sangattt.. Hahaha..

Saya ada tips utk anda guna kolagen 15 sachet dlm box tuh. Sebab ramai yang nerungut kan. Dah la beli RM298. Satu sachet jatuh RM 20 oiii.. Hahaha. Macam-macam la korang nih. Rileksss.. nah tips untuk korang berjimat.


» Divide 3 atau 4 bahagian. So satu sachet tu tahanla untuk 3 / 4 hari.. Kesan memang ambil masa. Mungkin lebih dari 8 minggu sebab korang dah divide kan.. Haa jangan nak merungut lagi. Sebab korang dah boleh expand penggunaan kolagen 15 hari jadi 2 bulan.


Lebihan tu simpan la elok-elok. Jangan dibiarkan masuk angin pulak. Satgi dari nak cantik tetiba dapat benda lain skali. 


Dapatkan Kolagen anda --> DISINI!!

Selain untuk wajah korang, kolagen ni jugak ada function lain taw.. Kuku dan rambut jadi lebih sihat. Bab kuku dan rambut tu saya sangat setuju. Sebab saya sendiri dah rasa jugak. Memang rasa rambut lebih lembut taw. Kuku saya yang nipis pun dah semakin menebal & kuat..

3 comments:

  1. lorhhh br tahu..kalo x minum 1 sachet...x mampu beli tiap bulan hahahaah..tq 4 da info yaaa

    ReplyDelete